Κυριακή, Ιουλίου 10, 2011

Ξανά μαζί?!

Ναι,μάλλον ναι.Αγαπητοί ακόλουθοι,ροκάδες,μεταλάδες,ραππάδες και λοιποί τονικοί ακόλουθοι (2-3 θα 'στε!),ένας απο τους 5 (σταυροφορους?) διαχειριστές του ιστολογίου επιστρέφει για να σας πληροφορήσει για τα νέα της μουσικής!

Όπως θα ξέρετε,αυτό το καλοκαίρι είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερα για την ελληνική μουσική σκηνή.Ήδη απο τις 17 Ιουνίου τα συγκροτήματα μας επισκέφτονται το ένα μετά το άλλο! Αρχίσαμε με τους Iron Maiden στις 17/06 όπου η δημιοσηγραφική ομάδα του music-fate παρεβρέθη για να απολάυσει-ακούσει το φεστιβάλ και τα υπέροχα συγκροτήματα που έπαιξαν εκεί.Σπάσαμε κεφάλια,χέρια,πλάτη από το πολύ πάνω κάτω,το ατελείωτο headbanging (In greek : απότομη μπρος-πίσω κίνηση κεφαλιού του φανατικού μεταλλά ο οποίος θέλει να δείξει το πάθος του για την μουσική) και το ''Jump da fuck up'' (Όσοι ακούτε slipknot ΣΙΓΟΥΡΑ το ξέρετε.) Η φωνή μου μετά τη συναυλία έκλεισε για την υπόλοιπη μέρα,αλλά,όπως θα συμφωνήσουν και οι χιλιάδες που απόλαυσαν μαζί μας την συναυλία,περάσαμε υπέροχα και είδαμε μερικά από τα αγαπημένα μας συγκροτήματα ζωντανά! Για να μην είμαστε όμως εγωιστές και μονομερείς,θα πρέπει να αναφερθούμε και στα υπόλοιπα συγκροτήματα που βρέθηκαν στο φεστιβάλ και έπαιξαν για 'μας κάποια από τα πιο γνωστά τους κομμάτια.Συγκροτήματα όπως οι Moonspell,rotting christ,mastodon κ.α. άνοιξαν την συναυλιά,ξεσηκώνοντας το κοινό και δημιουργώντας μία πιο ''metal ατμόσφαιρα.''

Φυσικά,οι Maiden μάζι με τα υπόλοιπα εξίσου ταλαντούχα συγκροτήματα ήταν μόνο η αρχή.Ακολουθούν οι Judas priest,οι 30 second to Mars,οι Πυξ Λαξ,o Roger Waters ( τραγουδιστής των Pink Floyd) και οι Dream Theater τον Αύγουστο.

Έτσι,μετά από ένα συμβούλιο που κράτησε 5 λεπτά μέρες,αποφασίσαμε να κάνουμε μία ανάρτηση για κάθε συγκρότημα που θα μας επισκεφτεί φέτος το καλοκαίρι και να δούμε/θυμηθούμε τι θα συμβεί αυτούς τους 3 μήνες!

Καλό καλοκαίρι και με περισσότερη μουσική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου